CONSTRUCCIÓ

En aquest apartat volem explicar-vos pas a pas tot el nostre procés de construcció perquè en puguis fer una a casa;  Tot i l'aparent dificultat que sembla tenir construir una sonda, fer-ne una d'estructura bàsica amb components senzills no és tan difícil com sembla!

Si més no, tampoc podem afirmar rotundament el fet de que no sigui dificil construir-la fins que el nostre procés de construcció estigui enllestit al complet!

El llençament de la nostra sonda es durà a terme a mitjans de setembre i la construcció de les diverses parts de l'aparell, a l'agost. 

Per tant, així que avancem en la construcció anirem actualitzant a pàgina web per tal de que aquesta informació  i aprenentatges que anem adquirint puguin usar-se per qualssevol de vosaltres!

Tot i això si voleu estar al dia del nostre projecte i dels passos que seguim en la construcció ens podeu seguir al nostre INSTAGRAM: @radiostrat

 

  • Instagram - Black Circle

Som estudiants del CIC que estem realitzant el treball de recerca, estem molt apassionats amb la idea i ens volem deixar la pell cada dia per poder dur a terme l'enlairament satisfactòriament.

Contacte:
radio
strat@gmail.com

-Barcelona

 

 

QUI SOM ?
Sequence-01.Still001-980x551
Sin título
Radiosonde-start_hg (2)
Copia de vlcsnap-2011-05-23-04h32m06s0
earth-from-space-western
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now