PROJECTE

Si et preguntes què és el que realment volem fer, et trobes a la pàgina adequada! 

A RadioStrat ens hem proposat un projecte força ambiciós i motivant ja que creiem que tenir interès i motivació per a quelcom és la clau de l'èxit, el que facilitarà que totes les hores invertides en treballar per al projecte no siguin enteses com a un treball feixuc sinó com a una diversió o una mena d'entreteniment.

El que realment ens plantegem és enviar una sonda propulsada per un globos ple d'heli a l'estratosfera, més concretament a uns 35 km d'altura.

Primer de tot, cal tenir unes nocions bàsiques del que és una sonda; una sonda per definició és tot aquell aparell dissenyat per recopilar dades i informació sobre qualsevol medi desconegut o difícilment accessible. En el cas de les sodes espacials, es tracta d'aparells no tripulats que s'envien a determinades zones amb la finalitat de recopilar informació de caire científic.

Doncs això és el que volem dur a terme! La sonda que nosaltres hem ideat i eleborat, contsa de tres parts fonamentals: el globus amb heli (propulsor del conjunt), el paracaigudes (sistema de frenada), i la caixa de porexpan o també coneguda com a càrrega útil, ja que és on es troben els sistemes electrònics de captació i centralització de dades i les càmeres. Aquestes dades serien la recopilació d'informació que poosteriorment analitzarem, estudiarem i treballarem per tant que aquesta experiència ens aporti el màxim de coneixements possibles.

Som estudiants del CIC que estem realitzant el treball de recerca, estem molt apassionats amb la idea i ens volem deixar la pell cada dia per poder dur a terme l'enlairament satisfactòriament.

Contacte:
radio
strat@gmail.com

-Barcelona

 

 

QUI SOM ?
Sequence-01.Still001-980x551
Sin título
Radiosonde-start_hg (2)
Copia de vlcsnap-2011-05-23-04h32m06s0
earth-from-space-western
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now